Reviews

Kelsey Blikslager

Eigenaar van Kids Dance Academy

9,5

De samenwerking met Danny is mij goed bevallen en verliep soepel. Danny biedt een snelle service en denkt goed mee. Met als eindresultaat een mooie, moderne, informatieve en duidelijke website voor onze dansschool. Ik ben zeer tevreden en kan Design voor Online zeker aanbevelen.

9,5

Lucas van Straalen

Management Consultant

9

Ik heb met Danny samengewerkt om de website van AgriNL te bouwen. Waar we erg tevreden zijn met het eindresultaat is de samenwerking met Danny ons ook erg goed bevallen. De communicatie verliep helder en vlot en Danny begeleidde het proces uitstekend. In het bijzonder prettig: als er een kleine wijziging op de website moest worden doorgevoerd, pakte Danny dit vaak gelijk op en gaf hij per ommekeer aan dat deze verwerkt te hebben. Kortom: erg blij met onze samenwerking en ik kan het zeker aanraden met Danny aan de slag te gaan.

9

Jaco den Hollander

Eigenaar van J&C Taxaties

9

Bij een eigen bedrijf hoort een eigen website. Mijn taxatiebedrijf J&C taxaties is inmiddels goed gegroeid maar de behoefte aan meer naamsbekendheid en vooral online gevonden worden is er alsnog. Het contact met Design voor Online was makkelijk gelegd en Danny heeft rustig de tijd genomen om de wensen te inventariseren en vragen te stellen om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wat ik wil en welk doel ik wil bereiken met de website. Inmiddels is de site live en het ziet er prachtig uit! Met een eenvoudige en daardoor zeer doeltreffende layout en slimme zaken waardoor de bezoeker via de iPhone meteen kan bellen en op de computer kan mailen. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het resultaat en zal Design voor Online graag aanbevelen bij mijn relaties.

9

Jermain Heldoorn

Eigenaar van Club-Assist

9,5

Na 1 brainstormsessie waarin we samen alles op tafel leggen is het voor mij als klant altijd afwachten hoe de website eruit komt te zien. Als dat dan precies is zoals we voor ogen hadden, dan kan ik alleen maar uiterst tevreden zijn. Ontzorgen van A tot Z en met veel aandacht kwaliteit leveren. Dat is Design voor Online!

9,5

Richard Verschoor

Eigenaar van Richard Verschoor Experience

10

Naast de snelle service en de fijne communicatie is de website ook precies zo geworden als ik in gedachte had. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat en zou Design voor Online absoluut aanraden!

10

Jordy van Loo

Eigenaar van JORDA

10

Voor mijn DJ werkzaamheden zocht ik een professionele, overzichtelijke website. Danny kwam al snel met een design wat direct indruk maakte. De ideeën die wij zelf hadden heeft Danny zeker overtroffen, een absolute aanrader!

10

Stephan Campbell

Eigenaar van De Balineven

9,5

Communicatie met korte lijnen en denkt goed mee. Implementeert top onze wensen en is niet bang om advies te geven. Heeft ons goed geholpen bij onze digitale verhuizing. Alom erg tevreden met het werkproces en het eindresultaat!

9,5

Soraya Heinlein

Eigenaar van Future-Icon

10

Wij hebben Design voor Online ingehuurd om een kleding webshop voor ons te laten bouwen. Het is fijn om met Danny te werken, omdat hij meedenkt, input geeft en geduld heeft. Hij vindt het belangrijk om een product naar wens af te leveren. Design voor Online krijgt van ons een 10/10!

10

Andre Hekel

Eigenaar van Hekel Metaal

9,5

Wij zijn erg tevreden met onze website gemaakt door Design voor Online. Wij hebben eindelijk weer een overzichtelijke en inhoudelijke goede website. Ook het contact naar ons toe was erg fijn, er werd altijd goed overlegt voordat er veranderingen werden doorgevoerd. Ook toen wij problemen hadden met de teksten kwam Design voor Online met de oplossing van een tekstschrijver. Kortom wij zijn erg blij met de nieuwe website en ik zou Design voor Online zeker aanbevelen.

9,5

Mike Breemer

Eigenaar van No Nonsense

10

Via ons netwerk zijn wij terecht gekomen bij Design voor Online. Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met het realiseren van onze wensen en behoeften in de vorm van een webshop. Echter, Design voor Online heeft ons nog meer geholpen dan wij hadden verwacht. De webshop is ideaal voor onze bezoekers, maar ook voor ons als bedrijf. Ik adviseer daarom ook zeker om voor Design voor Online te gaan, om uw website/webshop naar een hoger niveau te tillen.

10

Mitra Hosseini

Eigenaar van Mitra Travel

8

De samenwerking met Design voor Online was erg prettig. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen.

8

Raymond Kos

Eigenaar van Mereo Finance

9,5

Ik was voor mijn nieuwe bedrijf op zoek naar een bedrijf die mijn website kon bouwen. Via relaties werd mij Design voor Online aangeraden. Ik ben tot op vandaag blij met de goede en snelle communicatie en het resultaat.

9,5

Lennert van Scheijndel

Eigenaar van Goudsmid Bastein

9

Wij hebben een webshop laten bouwen in Open Cart. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en krijgen veel leuke reacties van klanten. De communicatie ging soepel en de obstakels werden snel en professioneel opgelost. Al met al heel blij met hoe het gegaan is en de prijs kwaliteit verhouding is meer dan in orde.

9

Mario van Lemmen

Eigenaar van Sloep.club

9

Graag wil ik Danny van harte aanbevelen voor zijn kennis en kunde op het gebied van website ontwikkeling en realisatie. Wij hebben onze website sloep.club volledig door hem laten designen en ontwikkelen met een uitstekend resultaat. Naast voldoen aan de verwachting, verrast Danny op een groot aantal gebieden met zijn eigen ideeën.

9

Jacolies den Dekker

Eigenaar van Witte Grijze Duinen

9

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, professionaliteit, klantgerichtheid en servicegerichtheid (ook na het live gaan van de website) van Design voor Online. Dit is hoe wij het hebben ervaren en we geven Design voor Online dan ook een 9/10!

9

Anita Koning

Eigenaar van Caré Juwelier

9,5

Ik was op zoek naar een jonge dynamische webdesigner en via via kwam ik in contact met Danny van Design voor Online! Hij heeft mijn website gebouwd waar ik zeer content over ben! Ook de prijs die ik betaald heb voor het bouwen van mijn website is zeer zeker in verhouding! Danny hield overzicht en ondanks een paar struikelblokken bleef Danny positief en rustig en verhielp de problemen waar we tegen aan liepen! Ik zou dit bedrijf zeer zeker aan raden!

9,5

Mary Slokker

Eigenaar van Slokker Natuur

10

Ik vond de samenwerking met Design voor Online heel erg prettig en inspirerend. Aangezien ik heel weinig weet heb van dit soort zaken was ik er erg blij mee en de website ziet er heel mooi uit!

10