Reviews

Lees hier wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Scroll

volg ons

De Sales Adviseur

Khalid Aouadi | Freelance Sales professional

Zeer tevreden met mijn nieuwe website die Danny van Design voor Online van scratch af aan voor mij heeft gecreëerd. Danny luistert heel goed naar je wensen en komt vervolgens met een creatief design die naadloos aansluit en indruk maakt. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren omdat Danny een professional is die alles uit handen neemt en tijdens de samenwerking zeer helder communiceert over de voortgang. Ik kan Design voor Online van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een hoogwaardige en op maat gemaakte website!

Lekker in m'n vel

Wouter Vente | Mede-eigenaar

Ik ben heel tevreden over de nieuwe website die Danny voor onze webwinkel heeft gemaakt. Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking, waarbij zijn flexibiliteit, advies, creativiteit en klantgerichtheid (waaronder goed luisteren naar onze wensen inclusief realisatie) hem onderschrijven. Ik hoop dat we in de toekomst nog meer samenwerkingen met elkaar aangaan. Ik kan Design voor Online iedereen aanraden!

Xpand Sales

Jaouad Lachkar | Freelance Sales professional

Ik had het genoegen om met Danny van Design voor Online samen te werken bij de creatie van mijn website. Vanaf het begin tot de oplevering verliep de samenwerking vlekkeloos. Danny bracht uitstekende creatieve ideeën in, wat resulteerde in een fantastisch eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Bouwbedrijf Kos

Remco Kos | Eigenaar

Design voor online heeft voor mijn bouwbedrijf de website gebouwd. Ik ben erg blij met het resultaat. De site is goed vormgegeven en duidelijk. Daarnaast ben ik goed geholpen met de invulling van de website en met zaken als het inregelen mijn e-mail. Ook is Danny langs geweest om fotomateriaal te schieten voor de website. Kortom erg tevreden en zeker aan te bevelen.

De Balineven

Stephan Campbell | Eigenaar

Communicatie met korte lijnen en denkt goed mee. Implementeert top onze wensen en is niet bang om advies te geven. Heeft ons goed geholpen bij onze digitale verhuizing. Alom erg tevreden met het werkproces en het eindresultaat!

Easy Peasy Good Food

Denise Maharaj | Voedingscoach

Danny heeft mij als webhost van mijn oude website vaak uit de brand geholpen. Hij werkt snel en effectief. Samen kwamen we tot de conclusie dat de website een design update kon gebruiken om ook tot een betere SEO te komen. De vernieuwde website is nu helemaal ingericht naar mijn wensen. Ik raad Design voor Online dan ook zeker aan

Budo Academy Physical Ermelo

Erik van der Wal | Eigenaar

Wij hebben onze website laten bouwen door Design voor Online. Na een vriendelijk persoonlijk gesprek is onze website professioneel gebouwd. De service is uitstekend en direct. Wij raden Design voor Online van harte aan!

Richard Verschoor

Richard Verschoor | Formule 2 Racecoureur

Naast de snelle service en de fijne communicatie is de website ook precies zo geworden als ik in gedachte had. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat en zou Design voor Online absoluut aanraden!

A-Ware Tapas

Wendy Bader | Productmanager

Onze ervaringen vanuit A-ware Tapas B.V. met Design voor Online zijn erg positief. De samenwerking met Danny verloopt vlot en prettig. Voor onze Deli Genuss website heeft Danny zijn creativiteit en ervaring goed ingezet, waardoor het er prachtig uitziet.

GNI Productions

Nigel Stephania | Mede-eigenaar

Wij hebben onze website laten bouwen door Danny en hij ontsteeg onze verwachtingen! De snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit, zorgde ervoor dat de website tot op de detail gerealiseerd werd. Wij bevelen hem 100% aan!

Witte Grijze Duinen

Jacolies den Dekker | Eigenares

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, professionaliteit, klantgerichtheid en servicegerichtheid (ook na het live gaan van de website) van Design voor Online. Dit is hoe wij het hebben ervaren en we geven Design voor Online dan ook 4,5 sterren!

Hugoo.nl

Jelmer Kos | Mede-eigenaar

De samenwerking ging super. Mijn wensen werden direct omgezet in een grafisch ontwerp en vervolgens in een goed werkende website. Ik kan ook zelf gemakkelijk artikelen toevoegen, iets wat voor mij erg belangrijk is. Ook werd er goed meegedacht en vond ik de persoonlijke aandacht fijn, er werd echt met geduld te tijd genomen om het beste resultaat te bereiken. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik Design voor Online iedereen aanraden.

Fresh Bottles

Naomi Wormgoor | Eigenares

Via via zijn we terecht gekomen bij Design voor Online. We waren opzoek naar een bedrijf die met ons mee zou denken waar nodig zou zijn. En dat is zeker gelukt!! Het contact liep heel soepel en was altijd bereikbaar voor vragen. We zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat en raden Design voor Online ook voor iedereen aan die opzoek is naar een nieuwe website.

LBTS

Carol van Schrijnemaekers | Eigenares

Wij hadden een heel grote site met veel tekst en veel beeldmateriaal nodig. Dat was best een ‘projectje’. Ik ben zelf onkundig m.b.t. deze materie maar heb absoluut wel mijn eigen ideeën over wat ik mooi vind en wil uitstralen. Ik ben daarin ook best stellig en een controle freak. Daar heeft Danny, degene die wel de kennis heeft, zich niet door uit het veld laten slaan. Hij had snel door wat ik wel en niet mooi vond en kon me daarin versterken en het geheel prachtig in beeld brengen. Zo kwamen wij tot een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Danny onderhoudt ook onze website en ook de communicatie over aanpassingen verloopt snel en goed. Ik ben zeer tevreden!

AgriNL

Lucas van Straalen | Management Consultant

Ik heb met Danny samengewerkt om de website van AgriNL te bouwen. Waar we erg tevreden zijn met het eindresultaat is de samenwerking met Danny ons ook erg goed bevallen. De communicatie verliep helder en vlot en Danny begeleidde het proces uitstekend. In het bijzonder prettig: als er een kleine wijziging op de website moest worden doorgevoerd, pakte Danny dit vaak gelijk op en gaf hij per ommekeer aan dat deze verwerkt te hebben. Kortom: erg blij met onze samenwerking en ik kan het zeker aanraden met Danny aan de slag te gaan.

Jorda

Jordy van Loo | DJ/Producer

Voor mijn DJ werkzaamheden zocht ik een professionele, overzichtelijke website. Danny kwam al snel met een design wat direct indruk maakte. De ideeën die wij zelf hadden heeft Danny zeker overtroffen, een absolute aanrader!

Kids Dance Academy

Kelsey Blikslager | Eigenares

De samenwerking met Danny is mij goed bevallen en verliep soepel. Danny biedt een snelle service en denkt goed mee. Met als eindresultaat een mooie, moderne, informatieve en duidelijke website voor onze dansschool. Ik ben zeer tevreden en kan Design voor Online zeker aanbevelen.

10 WAVES

Michiel van Rijn | Eigenaar

Danny is een fijne vent om mee te werken. Hij is goed bereikbaar, denkt actief mee in oplossingen, is flexibel en voor mij een prettige zakenpartner voor mijn IT-vraagstukken.

Diamond Productions

Jordy van Loo | Video Director

Wij zijn zeer tevreden met onze website! Design voor Online heeft ons vanaf het begin duidelijk advies gegeven en dat is ten goede gekomen in het eindresultaat.

Lorenzo Tat Sports

Lorenzo Tat | Sportcoach

De samenwerking met Design voor Online heb ik als erg positief ervaren. Design voor online gaat met je wensen aan de slag en zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de voortgang van het proces. Daarbij wordt er snel gehandeld door Design voor online op het moment dat er kleine veranderingen aan de website gedaan moeten worden. Ik zal Design voor online dan ook zeker aanbevelen!

Integratieve Praktijk De Appelboom

Liliane | Eigenares

Ik heb de samenwerking met Danny als heel prettig ervaren. Danny luistert heel goed naar wat je wilt realiseren en draagt daarbij ook zelf creatieve ideeën en eventuele oplossingen aan! Danny is geduldig en flexibel en houdt zich aan gemaakte afspraken. Kortom aanbevelenswaardig!

Stem van Jaco

Jaco den Hollander | Stemacteur

Het contact met Design voor Online was makkelijk gelegd en Danny heeft rustig de tijd genomen om de wensen te inventariseren en vragen te stellen om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wat ik wil en welk doel ik wil bereiken met de website. Inmiddels is de site live en het ziet er prachtig uit! Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het resultaat en zal Design voor Online graag aanbevelen bij mijn relaties.

CaRé Juwelier

Anita Koning | Eigenares

Ik was op zoek naar een jonge dynamische webdesigner en via via kwam ik in contact met Danny van Design voor Online! Hij heeft mijn website gebouwd waar ik zeer content over ben! Ook de prijs die ik betaald heb voor het bouwen van mijn website is zeer zeker in verhouding! Danny hield overzicht en ondanks een paar struikelblokken bleef Danny positief en rustig en verhielp de problemen waar we tegen aan liepen! Ik zou dit bedrijf zeer zeker aan raden!

Club-Assist

Jermain Heldoorn | Eigenaar

Na 1 brainstormsessie waarin we samen alles op tafel leggen is het voor mij als klant altijd afwachten hoe de website eruit komt te zien. Als dat dan precies is zoals we voor ogen hadden, dan kan ik alleen maar uiterst tevreden zijn. Ontzorgen van A tot Z en met veel aandacht kwaliteit leveren. Dat is Design voor Online!

Hekel Metaal

Andre Hekel | Eigenaar

Wij zijn erg tevreden met onze website gemaakt door Design voor Online. Wij hebben eindelijk weer een overzichtelijke en inhoudelijke goede website. Ook het contact naar ons toe was erg fijn, er werd altijd goed overlegt voordat er veranderingen werden doorgevoerd. Ook toen wij problemen hadden met de teksten kwam Design voor Online met de oplossing van een tekstschrijver. Kortom wij zijn erg blij met de nieuwe website en ik zou Design voor Online zeker aanbevelen.

Mereo Finance

Raymond Kos | Eigenaar

Ik was voor mijn nieuwe bedrijf op zoek naar een bedrijf die mijn website kon bouwen. Via relaties werd mij Design voor Online aangeraden. Ik ben tot op vandaag blij met de goede en snelle communicatie en het resultaat.

Slokker Natuur

Mary Slokker | Eigenares

Ik vond de samenwerking met Design voor Online heel erg prettig en inspirerend. Aangezien ik heel weinig weet heb van dit soort zaken was ik er erg blij mee en de website ziet er heel mooi uit!

Future-Icon

Soraya Heinlein | Eigenares

Wij hebben Design voor Online ingehuurd om een kleding webshop voor ons te laten bouwen. Het is fijn om met Danny te werken, omdat hij meedenkt, input geeft en geduld heeft. Hij vindt het belangrijk om een product naar wens af te leveren. Design voor Online krijgt van ons 5 sterren!

Sloep.club

Mario van Lemmen | Eigenaar

Graag wil ik Danny van harte aanbevelen voor zijn kennis en kunde op het gebied van website ontwikkeling en realisatie. Wij hebben onze website sloep.club volledig door hem laten designen en ontwikkelen met een uitstekend resultaat. Naast voldoen aan de verwachting, verrast Danny op een groot aantal gebieden met zijn eigen ideeën.