Over ons

Het verhaal achter Design voor Online!

Scroll

volg ons

Over Design voor Online

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en kwaliteit. Deze drie eigenschappen voegde oprichter Danny Roozendaal in 2015 samen als basis voor zijn onderneming Design voor Online. Met de kennis en ervaring die Danny tijdens zijn bachelor Digitale Media & Communicatie had opgedaan, had hij als doel om andere bedrijven op online gebied verder te helpen.

Het bleek de start van een mooi en enerverend avontuur, waarin Design voor Online inmiddels aan meer dan 120 online-projecten een steentje heeft mogen bijdragen. Die ervaring heeft tot gevolg dat klanten van A tot Z worden geholpen. Denk hierbij aan grafisch webdesign, webdevelopment, hosting, (header)video en content. Tijdens dit proces houden wij zorgvuldig contact met jou als klant, om tot het beste resultaat te komen.

Design voor Online is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel digitaal bedrijf. Door samenwerkingen met onder andere A-Ware Food Group, Sonos, Etos en Richard Verschoor is er een breed portfolio opgebouwd. Wij helpen tegelijkertijd graag startende ondernemers om online beter zichtbaar te worden. Wij halen energie uit nieuwe projecten en zijn graag vanaf de start betrokken bij de opbouw van een website of webshop.

Uit onze reviews blijkt dat klanten de persoonlijke aandacht, het flexibele contact en de kwaliteit van het eindproduct waarderen. Daar zijn we trots op, maar het geeft ons vooral nieuwe motivatie om ook jou te helpen met een nieuwe website of webshop!

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan gerust een mail of een berichtje via WhatsAppp.

Danny Roozendaal

Bedrijven waarvoor we succesvolle projecten hebben afgerond