Diensten

Bekijk hier waar wij jullie digitaal mee kunnen ontzorgen!

Scroll

volg ons

Online met een doel!

Wij zijn er om bedrijven online te ontzorgen en te laten groeien. Alles op het gebied van websites en webshops in één pakket. Wij hebben de visie om iedere websitebezoeker de beste online ervaring te geven. Daarnaast kunnen we ook bijstaan op het gebied van video, huisstijl en content.
Website

Website

Van concept naar een uniek design tot de bouw van de website, wij zullen volledig meedenken om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Webshop

Webshop

Wij geven de bezoeker een soepel verloop van productkeuze tot aan betaling. Een gebruiksvriendelijke webshop met uiteindelijk één belangrijk doel en dat is conversie.

Hosting

Hosting

Snelle, betrouwbare hosting inclusief SSL certificaat. Alles onder één dak zorgt voor efficiëntie en zo kan er snel geschakeld worden zonder tussenpartij.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl en logo indentificiert jouw onderneming en zorgt voor herkenning bij de bezoeker. Op zoek naar een huisstijl upgrade of ben je startend? Wij kunnen helpen met het ontwerpen van jouw logo en huisstijl.

Headervideo

De eerste seconden bepalen of een bezoeker op jouw website blijft of niet. Een headervideo geeft daarbij een goede eerste indruk en houdt de aandacht van de bezoeker vast.

Contentschrijver

Contentschrijver

Moeite met het schrijven van teksten voor jouw website? Ook daar kunnen wij mee helpen, zo zal een professionele tekstschrijver al jouw teksten op maat aanleveren.